Bosch Rexroth

Bosch Rexroth er en av verdens ledende spesialister innen maskin- og styringsteknologi og har enestående teknologisk kompetanse.

Drive & Control Academy formidler denne kunnskapen og støtter tilpasset opplæring, videreutvikling og kvalifisering av tekniske eksperter.

Kunnskap er alt

Teknisk kunnskap og kompetanse hos de ansatte gir selskapet en avgjørende fordel i den globale konkurranse. På Drive & Control Academy tilbyr Rexroth en omfattende portefølje av kunnskapsprodukter innen maskin- og kontrollteknologi, som kontinuerlig er basert på bransjepraksis i industrien
Drive & Control Academy setter spesifikke standarder innen didaktisk presentasjon av spesialisert og integrert kompetanse for kunder, ansatte og fasiliteter for utdanning og videreutvikling.

Våre tilbud består av følgende prinsipper:

  • Øvelsesorientert utstyr av høyeste standard
  • Målgruppespesifikke pedagogiske tilbud
  • De siste læringsmetodene

Læringssystemene formidler praksisorienterte kunnskaper til uerfarne og erfarne brukere innen hydraulikk, pneumatikk, elektriske maskiner og styringsteknologi, mekatronikk og automatisering. De består av industrielle seriekomponenter og har internasjonalt standardiserte programmeringsspråk og åpne grensesnitt.

E-undervisning

Nye utdanningskurs og kontinuerlig utvikling av undervisningsmetoder sikrer at kunnskapsformidling alltid er i topp. Metoden som inkluderer fysisk utdanning, e Learning, praktisk undervisning og blandet utdanning, kombinerer fordelene med fysisk utdanning og e Learning. I kundeopplæring er klientens subsidiaritetsprinsipp av største betydning.

Rexroths programvarebaserte undervisnings- og læringsmedier utmerker seg av høy praktisk relevans, og de er skreddersydd nettopp til undervisnings- og undervisningssystemer. De inneholder e Learning-moduler, animasjoner av komponenter og systemer, samt simuleringsbaserte læringsmoduler. I tillegg til dette er det ordbøker, tekniske bøker, guider for lærere og studenter samt arbeidsmateriell. www.boschrexroth.com

Bosch Rexroth

  • Hydraulikk
  • Pneumatikk
  • Mekatronikk
  • Industri 4.0 løsninger
  • Kurs

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Vil du vite mer om hva vi kan levere til din skole?
Vi vil gjerne snakke med deg!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt så snart vi kan.