Omega Holtan utvider til Kristiansand

Omega Holtan AS stiftet første april 2019 Electronova Kristiansand AS. Selskapet ble stiftet sammen med Electronova AS, ViaNova Kristiansand AS og daglig leder Ronny Røsstad Masternes

Firmaet vil levere rådgivende ingeniørtjenester innen elektro og automasjon, hovedsakelig til prosjekter for veg, tunnel og bane. Oppgavene i dette er blant annet detaljprosjektering, 3D/BIM, beregninger, byggeledelse og oppfølging av prosjekter.

Selskapet er samlokalisert med ViaNova Kristiansand, adresse Gyldenløves gate 1C, 4611 Kristiansand.

«Electronova Kristiansand AS vil jobbe tett med Omega Holtan AS og Electronova AS.  Selskapene har utstrakt erfaring og høy kompetanse innen elektroteknisk prosjektering av veg -og tunnelanlegg. Det er en stor styrke for Electronova Kristiansand AS å ha et så sterkt lag med seg allerede fra første dag.

Jeg er stolt av tillitten styret viser og vil bruke den eksisterende kompetanse sammen med nytenking for å utvikle Electronova Kristiansand i riktig retning.

Selskapets visjon er bygget på slagordet «Når gode råd teller…», og med dette vil vi bli den foretrukne rådgiver av elektrotekniske tjenester der høykompetanse, levering på tid og avtalt pris er viktigst for kundene» sier nytilsatt daglig leder Ronny Røsstad Masternes.

Masternes kommer fra stilling som elektroteknisk rådgiver hos Universitetet i Agder, og har 20 års erfaring innen elektroteknikk og prosjektering fra selskap som MHwirth, Posten Norge AS og flere elektroentreprenører.

Electronova Kristiansand AS har en vekststrategi frem til 2029, og er på utkikk etter flere ansatte som vil være med på utviklingen av selskapet helt fra start.

«Vi ser for oss stor vekst i markedet innenfor elektrotekniske tjenester som krever spesialkompetanse og ustrakt erfaring for veg-og tunnelanlegg i denne regionen.» sier Masternes

Electronova Kristiansand ønsker å knytte kontakt med lokale leverandører og utdanningsinstitusjoner, for å kunne bidra til bransjevekst i regionen.

«Electronova og Omega Holtan har hatt et tett samarbeid gjennom en årrekke, og går nå sammen om etableringen på Sørlandet. Selskapene har en forpliktende samarbeidsavtale som nå også vil utvides til å forplikte Electronova Kristiansand.

Strategien bak nyetableringen er å styrke regional tilhørighet i et område med høy aktivitet i årene som kommer. Lokasjoner i Sandvika og Tønsberg med felles satsning mot Sørlandet og videre vestover, gir oss bred regional tilhørighet og mulighet til å bistå våre kunder lokalt.

Gjennom en felles strategiplan har vi stor tro på å lykkes med etableringen og vi vil dra gode synergier av hverandre i årene som kommer.

Gleder meg veldig til å se hvordan dette vil utvikle seg gjennom første strategiperiode. Vi vil skape vekst og en arbeidsplass med stolthet!» sier styreleder Ragnar Holtan