Kurs – Jording

JORDING-KURS LEVERES NÅ INTERAKTIVE

Fordelen med interaktive kurs er at man kan delta aktivt på kurset som om man sitter i et klasserom, mens man har dialog med kursinstruktør uten å være i nærkontakt. Omega Holtan og ExTek har lenge levert både webbaserte kurs og interaktive nettkurs med instruktør.

Interaktive nettkurs har i hovedsak vært levert til skoleverket, men nå åpner vi for å levere alle våre kurs på interaktiv plattform. Kursene kan skreddersys etter behov, og tilpasses undervisningspakker som gir studiepoeng.

Overspenningsvern og Jordingsforhold i lavspenningsanlegg

Hvordan bidra til å hindre branner og havari på elektriske installasjoner og utstyr grunnet overspenninger?

Nye krav i NEK 400:2018 – Hva innebærer det?

Flere og flere branner og havari på teknisk utstyr og installasjoner skyldes overspenninger.

Bruken av følsomt elektronisk utstyr i næringsbygg og boliger har de siste årene økt kraftig, og NEK 400:2018 stiller krav til overspenningsvern i nye installasjoner.

Kurset tar for seg hvordan man kan bidra til å hindre branner og havari på elektriske installasjoner og utstyr grunnet overspenninger?

Nye krav i NEK 400:2018 – hva innebærer det? For å oppnå god overspenningsbeskyttelse i elektriske installasjoner må følgende være på plass:

Tilstrekkelige jordingsforhold Spenningsutjevning/utjevningsforbindelser Overspenningsvern korrekt valgt, koordinert og riktig montert Kurset tar for seg disse momentene, hvordan ulike overspenningsvern fungerer og hvordan de skal montere for å fungere optimalt.

Målgruppe:  Kurset henvender seg til installatører, montører, saksbehandlere, tilsyn, ingeniører og andre med interesse for temaet.

Kursets lengde:  Fra 4-timers gjennomgang til dagskurs, kundetilpasning

Dette kurset arrangeres på forespørsel.
For flere opplysninger kontakt oss: kurs@omegaholtan.no

Priser

Detaljer Pris
Kurs – Jording På forespørsel