Disse fikk pengene

Disse fikk penger da feiringen måtte avlyses.

Da jubileumsfeiringen måtte utsettes på grunn av koronaviruset, bestemte vi oss for å gi noen av pengene som var avsatt til feiringen av vårt 35-års jubileum til barneidretten i nærområdet.

Søkerbunken ble behandlet før sommerferien og vi kan fortelle at det ble et vanskelig valg. Til slutt falt vi ned på at midlene skal deles mellom to idrettslag, som begge får 10.000 kroner hver.

– Vi håper at midlene kommer godt med, og kan være med på å skape idrettsglede for mange barn i de to lagene,  sier markedsansvarlig Mona Jentoftsen i Omega Holtan.

De to heldige idrettslagene ble Sem Idrettsforening og Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb Bredde.

FIKK PENGER: Fra venstre Vegard Schanche (Sem Idrettsforening), Mona Jentoftsen (Omega Holtan AS), Kristian Giæver (Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb Bredde).

– Sem IF har totalt ca 600 medlemmer med hovedvekt på barne og breddeidrett. Sem IF har fire aktive undergrupper som rekrutterer fra Sem og omegn. Vårt motto er “Sem IF – en plass for alle”, sier Vegard Schanche fra Sem IF. Midlene skal gå til å dekke treningsavgift for utsatte familier med svak økonomi.

Ishockeyklubben skal bruke midlene til innkjøp av treningsutstyr til sin ishockeyskole for barn.

– TOIKs ishockeyskole har de siste par år vært et gratistilbud til alle barn fra 3-4 år og oppover. Pågangen har vært meget god og vi har hatt et mylder av glade barn som ønsker å lære å gå på skøyter. TOIK ønsker å bidra til sosial utjevning, egen rekruttering samt tilrettelegge for økt uorganisert idrett ved å i holde Ishockeyskolen som et gratistilbud i sesongen 2020/21 og forhåpentlig vis i årene som kommer, heter det fra klubben.

Les også: Omega Holtan sponser barneidrett i Tønsberg med kr 20.000,-.